Geschiedenis Online Prijs 2019


Vanaf vandaag (maandag 7 januari 2019) kan er op de website van Geschiedenis Online Prijs gestemd worden door het publiek op de meest in het oog springende website op het gebied van geschiedenis. Het is een lange rij van genomineerden, dat laat zien dat velen ge├»nteresseerd zijn in geschiedenis. Zoals u allen weet houdt de website Werf-Gusto.com zich al jaren bezig met de geschiedenis van de Schiedamse scheepswerf. We hebben in 2017 zelfs de ‘Stichting Erfgoed Werf Gusto’ opgericht om het monument van Werf Gusto (onthulling was op 13 juli 2018) mogelijk te maken.

Kijk eens rond op de website van Geschiedenis Onlineprijs. Er is veel moois te zien. Draagt u ons een warm hart toe? Dan zouden we het fijn vinden als u op ons stemt. Het betekent sowieso dat er weer extra aandacht ontstaat voor de geschiedenis van Werf Gusto, de werf die het zieltogende Schiedam aan het begin van de 20e eeuw weer nieuw leven inblies. Wij zien het ook als een erkenning van de vele duizenden vaak anonieme harde werkers, die in die 73 jaar dat de werf bestaan heeft in Schiedam, spraakmakende objecten hebben gebouwd onder soms moeilijke omstandigheden.

!! Als u stemt, wat we fijn zouden vinden, moet u erop bedacht zijn dat de e-mail die u ontvangt van de site ter bevestiging van uw e-mailadres grote kans maakt terecht te komen in de spam box.!!

Veel plezier en succes!

Stem nu op Stichting Erfgoed Werf Gusto
Klik op de button om te stemmen!

St. Erfgoed Werf Gusto 2019